Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arts ingevlogen door traumahelikopter

Toegevoegd: 13-12-2013, 20.37 uur
De arts die werd ingevlogen door de traumahelikopter De traumahelikopter werd tussendoor nagekeken door de piloot. De brandweer stond standby tijdens de landing en het opstijgen.
De arts die werd ingevlogen door de traumahelikopter
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter
GOES - Aan het begin van de avond is de traumahelikopter uit Rotterdam bij het ziekenhuis in Goes geland om een medisch specialist af te zetten.

De brandweer van Goes werd opgeroepen om tijdens de landing en het opstijgen van de Lifeliner 2 standby te staan.


Na korte tijd vloog de helikopter weer terug naar de basis in Rotterdam. De reden van de komst van de specialist is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Melissa (18-12-2013 om 13:13)
@Mikel wil je wel eens horen praten als jij hulp nodig heb! of iemand van je familie! kansloze opmerking van je!
Hulpverlener (16-12-2013 om 16:10)
Manu, de heli land ook midden in de stad zonder brw erbij. Mikel, het is te hopen dat jij het nooit nodig hebt. Ik denk dat je dan wel anders praat. HKO1949, zorg is voor iedereen. Daarom betaal je zoveel premie.
Manu (15-12-2013 om 15:03)
@jan: als er iets mis gaat tijdens de landing is dat veel gevaarlijker op de parking van een ziekenhuis dan ergens in the middle of nowhere.
Mikel (15-12-2013 om 13:38)
En daar om betalen wij een hoge zorg premie voor dit soort onzin
Marja (15-12-2013 om 13:21)
@hko is niet te hopen dat jij je bekken of zo breekt want dan moet je wel heel ver weg voor behandeling als je het in goes zo slecht vind en hopelijk zullen je wel de nodige morfine toe dienen zou het kunnen zijn dat een trauma zo ernstig is dat er samenwerking is vereist met meerdere artsen?samen?
HKO1949 (14-12-2013 om 18:21)
Wellicht een bekende Nederlander die misschien in Goes in het ziekenhuis lag of waren er op dat tijdstip geen deskundige artsen aanwezig in het ADRZ, wat aannemelijker is.