Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

OM: Agressieve man moet naar rechter

Toegevoegd: 14-01-2014, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De man die dit weekeinde in Aardenburg door het lint ging tegenover hulpverleners moet zich over enkele maanden voor de rechter verantwoorden.

De verdachte, een 20-jarige man, viel zondagmiddag van een balkon bij een pand aan de Christiaansenstraat. Ondanks dat hij een val maakte van circa 3,5 meter hoogte liep hij slechts een bloedneus op. Hij was echter zichtbaar onder invloed van alcohol. Toen de ambulancedienst hem wilde behandelen, werd de man agressief. Op een gegeven moment duwde hij zelfs de verpleegkundige het voertuig uit.

Hij werd onder controle gebracht door agenten waarbij hij hen schopte en in hun richting sloeg. De jongeman werd per ambulance en onder begeleiding van een politieauto met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht en ook daar bleef hij zich agressief opstellen in de richting van het ziekenhuispersoneel en de agenten. De man werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd in Middelburg.

Het Openbaar Ministerie Zeeland-West-Brabant heeft vandaag laten weten dat de man zich op 24 april voor de rechter zal moeten verantwoorden.

Zie ook:
- Gewonde man belaagt hulpdiensten (13-01-2014)
- Traumahelikopter opgeroepen in Aardenburg (12-01-2014)

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (14-1-2014 om 19:15)
ach zal wel een slechte jeugd gehad hebben en met een sssertje aflopen die gast verdiend gewoon een zeer gepeperde rekening en verplicht excuses aanbieden aan de hulpverleners en ziekenhuis...stuk onfatsoen dat hij is...en dronken???moet je maar geen alcohol nuttigen als je daar niet tegen kunt snotaap
Middelburger (14-1-2014 om 18:42)
Laten we er maar van uitgaan dat hij tot die dag ook vast blijft zitten voor 16 euro per dag eigen bijdrage, of is dat naïef?
Marco (14-1-2014 om 18:03)
Wat een onzin ! Over een paar maanden. Waar verblijft ie dan in de tussentijd ? Achter slot en grendel ? Of krijgt 't gifkikkertje de tijd om nu ook anderen te gaan bedreigen. Hij heeft bewezen moeite te hebben met zijn gedrag. Als dit (laten we gemakshalve zeggen) bij de eerste uiting niet de kop wordt ingedrukt gaat het volgende keer nog erger worden. Maar ooohweeee, als je kind zonder licht rijdt. Direct boete, binnen een week ligt ie op de mat.
Adje (14-1-2014 om 17:41)
In mijn ogen agressie tegen hulpverleners kan echte niet. Laat ons hoop dat de rechter ook zo denkt. Laat deze man en paar maanden in torentijd zitten en maak deze brutaal aapje zijn excuses aanbieden aan all hulpverleners.
hulp verkoper (14-1-2014 om 17:27)
tja, hulpverlenen is geen hulp als men dat niet wil, dan heet het onderdrukking, machtsmisbruik, betweterigheid, bemoederen, bemoeizucht enz. maar dat mag men dus niet vinden of anders naar het gerecht/cachot. u moet en zal de "hulp" ondergaan of anders bent u crimineel. u moet maar gewoon doen en u laten aandoen wat u gezegd word, in dit vrije land. natuurlijk volgt er een rekening, die u dus wel gaat betalen, ook al wilde u niet. want u heeft helemaal geen wil, dat bepalen de "hulp"verleners wel voor u. zo een ambulance broedertje, of een LBO nivo agentje, of een vrijwilliger bij de stoere brandweer. en dan het gek vinden dat ze geen gezag meer hebben ? hoe zou dat toch komen ?
Cookie-instellingen beheren