Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade na ongeval Hulst

Toegevoegd: 05-02-2014, 08.04 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - In Hulst heeft vanmorgen een ongeval tussen een vrachtwagen en een bestelbus plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Australieweg en de Meridiaan. Twee brandweerauto's werden opgeroepen om assistentie te verlenen bij het ongeval. Door de klap raakte de dieseltank van de vrachtwagen lek. De bestelbus liep forse schade op.

Bergingsbedrijf van Haperen kwam ter plaatse om de twee voertuigen weg te takelen. Er raakte niemand gewond. Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (5-2-2014 om 21:24)
Verkeersdoorstroming is een krekel punt in Hulst, dat is al jaren zo. Men investeert daar liever in een spoorwegovergang die niet bestaat!!!
PieterPan (5-2-2014 om 14:59)
@ronny, mensen met goeie brillen zijn ook ver te zoeken in NL, in die groep zit jij....... Die vrachtwagen reed op de voorrangsweg, zoals hij elke dag s'ochtends doet. Dus kijk even goed voordat je weer eens zit te zeuren over de chauffeurs.
Kees (5-2-2014 om 11:18)
Jack, iedereen weet dat de infrastructuur in Hulst het vaak zwaar laat afweten. De gemeente Hulst kent veel verkeersslachtoffers. En kijk bijv. eens naar de idiote snelheden die gedoogd worden in de kernen. Hulst profileert zich als 'historisch' stadje. Nou wat dat betreft is Hulst werkelijk vooroorlogs.
johnny (5-2-2014 om 10:45)
Als iedereen gewoon goed naar de borden kijkt is er niets aan de hand. Maar dat is voor sommigen nog te moeilijk.
PieterPan (5-2-2014 om 10:39)
De zoveelste al, terwijl er toch hele duidelijke borden staan. @jack de rest van de industrie word nog volgebouwd en dan komt er meer dan genoeg verkeer uit die "doodlopende straat"
ronny (5-2-2014 om 10:10)
gaat lekker met die vrachtwagen chauffeurs ,lijk een trend te worden ,veel strenger controleren op de chauffeurs maar ook hun lading ,goeie chauffeurs zijn in Nederland ver te zoeken .
Cookie-instellingen beheren