Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode in te water geraakte auto

Toegevoegd: 08-02-2014, 11.47 uur - Update: 08-02-2014, 13.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - In een te water geraakte auto bij Wilhelminadorp is zaterdagmorgen een dode gevonden. De heeft de politie zojuist bevestigd.

Rond 06.40 uur rukten twee ambulances, een traumahelikopter en diverse brandweervoertuigen uit naar de Oosthavendijk. Hier waren bandensporen aangetroffen in het gras waaraan duidelijk te zien was dat er een auto te water was geraakt. Omdat op dat moment onduidelijk was of er nog iemand in de auto zat werd er een zoekactie gestart. Hierbij zijn onder andere brandweerduikers en een sonarboot ingezet.

Nadat de auto was gelocaliseerd is geprobeerd deze te bergen. De auto werd uit het water getakeld en door een berger afgevoerd voor nader onderzoek. De technische recherche van de politie heeft sporenonderzoek verricht. Ook de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie was ter plaatse. 

Zie ook:
- Zoekactie na te water geraakte (08-02-2014)

VIDEO VOLGT


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus (10-2-2014 om 14:30)
Vreselijk bericht weer! Sterkte voor familie, vrienden
Renata (8-2-2014 om 22:17)
Wat akelig. Lijkt er op dat dit in het donker is gebeurd en dat er niemand bij was? Wat erg voor die persoon om op die manier te sterven. Mijn medeleven gaan uit naar de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren