Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto crasht in weiland Vogelwaarde

Toegevoegd: 08-02-2014, 23.36 uur
Door: Rolf de Feijter

VOGELWAARDE - Bij Vogelwaarde heeft zaterdagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto op zijn kop in een weiland terecht kwam.

Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur op de Groot Cambrondijk. Door nog onbekende oorzaak vloog de auto uit de bocht, reed vak een dijk af en belandde hierna op zijn kop in een lager gelegen weiland. Brandweer en ambulance gingen met spoed ter plaatse maar bij aankomst bleek er niemand gewond te zijn geraakt.

De auto, welke zwaarbeschadigd raakte, is door een berger uit het weiland getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vera.verburgh (11-2-2014 om 07:50)
ik als ouder van die mensen die gecrasht zijn wil ook iets kwijt we zijn heel dankbaar dat er zo uitgekomen zijn, en een ongeval kan iedereen overkomen weest gelukkig als je overleefd !
bas (9-2-2014 om 21:10)
Jongens als jullie nou niet weten wat er gebeurd is doe er dan niet zo moeilijk over het kan gewoon glad geweest zijn of de bestuurder lette niet op jongens doe nou is niet zo lastig als het jullie overkomt piepen jullie wel anders ben echt mensen beu die te snel oordelen
Jeffrey (9-2-2014 om 20:01)
Niet te snel oordelen allemaal, niemand weet hier de oorzaak van dit ongeval. Misschien is de persoon onwel geworden o.i.d. Zo sportief is dit golfje trouwens niet. De opmerking die 'fietser' maakt wil je wel laten als het je eigen zoon is.
Frans (9-2-2014 om 12:41)
Hieronder maakt pol wel een hele domme opmerking. Uit de bocht vliegen doe je omdat de middelpuntvliedende kracht te groot wordt waardoor de auto niet meer op de weg is te houden. Je kunt sturen tot je een ons weegt maar je gaat toch echt de bocht uit. Ongetwijfeld kunnen we binnenkort de avonturen van pol ook lezen in deze krant, maar dan wellicht in een ander weiland.
JanDoedel (9-2-2014 om 10:17)
Ik kan het verkeerd hebben. Maar sportieve auto bestuurder onder de 28. Sportieve rijstijl en ja dan vlieg je een heel eind
fietser (9-2-2014 om 09:30)
er 'vliegen' er nog al een veel uit de bocht tegenwoordig. er is een piloten tekort in de luchtvaart misschien daar eens solliciteren.
Cookie-instellingen beheren