Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Ernstig ongeluk N61 Hoek

Toegevoegd: 17-03-2014, 17.32 uur - Update: 17-03-2014, 19.35 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op de Middenweg (N61) bij Hoek is aan het einde van de middag een ernstig verkeersongeval gebeurd.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur ter hoogte van De Braakman. Volgens de politie zijn twee vrachtwagens, een personenauto en een bestelbus door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

Er werden diverse brandweerploegen opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen. Er is zeker één slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeluk is een deel van de N61 momenteel afgesloten. De politie doet ter plekke onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-3-2014 om 11:35)
Sterkte voor de betrokkenen!
fietser (19-3-2014 om 10:16)
wat een reacties weer, hoe kan in deze drukte een bestelauto met aanhanger nu een vrachtauto inhalen. Op deze plek wordt momenteel gewerkt dus de snelheid ligt er niet hoog en inhalen is uit den boze nu. Aan de schade kan je zien dat de ene vrachtauto, van zijn baan is geweken om wat voor reden dan ook. De weg is smal en je hoeft maar even onoplettend te zijn en het is raak. Sterkte aan allen en 'collega' helemaal gelijk, wij en zij waren er niet bij en denk dat je collega's het goed na kunnen vertellen hoop dat ie niet te ernstige verwondingen heeft opgelopen en gauw weer aan het werk kan.
BERTUS (18-3-2014 om 21:49)
Weer lekker bedenken wat mogelijk is gebeurd door een aantal! Dat je veel op de weg zit en genoeg zie betekend niet dat je alles weet. Maar.... beterschap en sterkte voor alle betrokkenen!
zeeuw (18-3-2014 om 21:09)
feit : 2 vrachtwagens hebben elkaar geraakt/geschampt. daardoor 1 vrachtwagen op verkeerde weghelft bus kon maar net ontwijken bestelauto frontaal. Zo dat is dan ook weer duidelijk.
collega (18-3-2014 om 20:37)
waren jullie erbij dat jullie de oorzaak zo goed weten? oorzaak ligt bij vrachtwagen die op verkeerde weghelft andere vrachtwagen raakte en daarbij eerst de aanhanger heeft geschampt en vervlogend de caddy vol geraakt heeft...dus niks te maken met inhalen dus r en loes........jullie kunnen morgen aan de beurt zijn
loes (18-3-2014 om 07:16)
vind het niet gek als blijkt dat de bestelbus op de een of manier wilde inhalen snel terwijl er een tegenligger aankomt, gezien ik vaak onderweg zulke fratsen zie, haast, geen geduld, en denken ik kan dat wel.
Cookie-instellingen beheren