Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Onderzoek na ongeval letsel Sloeweg

Toegevoegd: 27-03-2014, 19.06 uur - Update: 27-03-2014, 19.15 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een verkeersongeluk op de Sloeweg bij Oost-Souburg is vanavond iemand gewond geraakt. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan.

Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur toen enkele personenauto's vanaf de Sloebrug in Vlissingen richting de A58 reden. Net voor de kruising Sloeweg - Bermweg - Veerhavenweg - A58 ging het mis. De voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Twee auto's liepen flink wat schade op. Eén van de auto schoot van de weg en belandde bijna in een lager gelegen slootje.

Omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen. Een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig gingen met spoed ter plekke maar er bleek voor de brandweer niet veel te doen. Binnen korte tijd konden zij weer inrukken. Ook voor de ambulancedienst bleek er niet veel werk: niemand van de betrokkenen raakte ernstig gewond.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege het onderzoek en de berging was de weg tot 19.25 uur deels afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-3-2014 om 18:28)
Niet dat ik het zeker weet maar al te vaak ziet je bij stoplichten dat ze op groen staan toch nog even gas geven waar door het oranje licht word gereden om verder te gaan wat op dat moment van passeren niet meer op oranje maar op rood staat
tjong (28-3-2014 om 13:58)
Wat een totaal malloot, de Golf reed me op de brug al voorbij met zeker 90 op de teller, hij was druk in de weer met een vw polo die afsloeg naar Oost-Souburg, hij lette totaal niet op wat er voor hem gebeurde de Eikel! Hij zal er wel vanaf komen met een waarschuwing, dit soort domme lui horen niet op de weg maar in een gesticht! Gelukkig dit keer zonder ernstige gewonden of erger doden....
jacob (28-3-2014 om 09:07)
Op die kruising wordt met de regelmaat van de klok het rode licht genegeerd. Gistermiddag stond ik er als eerste voor en er kwam een achter mij rijdende "verkeersdeelnemer?" gewoon doorrijden en door rood knallen.
loes weer (28-3-2014 om 07:04)
het stoplicht springt ook eens op rood, en dan behoor je te stoppen, en dan dien je rekening te houden met je voorganger die gaat remmen, daarom afstand.maar dat kan ik wel honderd keer zeggen, maar mensen snappen niet wat afstand houden is.
loes (28-3-2014 om 07:01)
dat stukje rijden er als gekken....bang dat de ene sneller is als de ander....en gauw voor iemand schieten...ik weet niet wat de oorzaak is... maar vanzelf gaat het niet.
Wen (27-3-2014 om 20:38)
Die heeft gewoon niet opgelet en ws op laatste moment moeten remmen... Anders heb je nooit zoveel schade en lig je niet in de berm met je auto! (Zelf ook mee gemaakt)
Cookie-instellingen beheren