Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man schiet met luchtbuks in Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2014, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het voormalige Scheldeterrein in Vlissingen is donderdagmiddag een 24-jarige man aangehouden voor het in het bezit hebben van een luchtbukswapen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De man werd opgepakt nadat bij de meldkamer een bericht was binnengekomen dat een persoon op het afgezette bedrijfsterrein aan de Van Dishoeckstraat aan het schieten was met een luchtbuks. Toen de politie ter plekke kwam probeerde de man zich tevergeefs te verstoppen.

Het wapen werd in eerste instantie niet bij de man aangetroffen maar dankzij de inzet van een diensthond kon het wapen worden gevonden. De hond trof het wapen enkele meters verderop in het hoge gras. De verdachte is  voor verhoor meegenomen naar het bureau in Vlissingen. Het wapen is in beslaggenomen.

Nadat van de zaak proces-verbaal was opgemaakt mocht de man weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ricky (28-3-2014 om 18:53)
als je niks had gedaan waarom verstopt u dat uw wapen ramdebiel
de zware jongens (28-3-2014 om 18:27)
och och, het enige land in de EU waar een luchtbuks een wapen heet en gelijk doen of de USSR een landsinvasie pleegt. wat is er toch van dit land geworden ? Een beetje lopen trutten op zoiets, maar de russische maffia die hier alles infiltreert ? nee, daar durven ze niet eens aan te denken. ga maar weer kinderen oppakken en voor sesamestraat naar bed, met je handjes boven de dekens hoor !
Ik zeg Lintje verdiend (28-3-2014 om 17:13)
2 auto's voor een jongen met luchtpistool op een afgesloten terrein. Je moet het maar kunnen! ik zeg die verdienen een lintje! Ik hopen dat als er straks iemand met een "echt" pistool loopt te zwaaien dat ze ook gelijk komen met 2 auto's en niet eerst wachten dat het probleem is opgelost en de dan pas komen
No gun no glory (28-3-2014 om 14:55)
Wat beetje dom. Ik zat ongestoord met mijn luchtpistool op doelwitten te schieten: bierkannen en schietschijven op een leuke, afgezette terrein waar niemand komt. Komen ze nu pas achter dat ik daar schiet na 1400 afgevuurde munitie. Ik was omcirkelt door 2 politieauto's. En ik kwam daarna in de gezelschap van twee leuke vrouwelijke politieagenten. Bovendien ik heb gezien wie de melding heeft gemaakt. En als ik wilde wegrennen, dan hed ik dat gedaan. Alleen ik heb geen misdrijf gepleegd. Dit is sport.
sofplof (28-3-2014 om 13:47)
Beetje dom, midden in t dorp.. Beter maandje woningruil met een Pool of een Roemeen! Kan iederéén ongestraft in t buitenland zn hobby uitoefenen.. ;-D
Cookie-instellingen beheren