Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto op kop in sloot Aagtekerke

Toegevoegd: 29-03-2014, 00.15 uur - Update: 29-03-2014, 00.39 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Tussen Aagtekerke en Grijpskerke is vrijdagavond laat een personenauto op zijn kop in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 22.40 uur toen een man met zijn auto vanuit Grijpskerke richting Aagtekerke over de Pekelingseweg reed. In de buurt van de Hoge Duvekotsweg reed hij in een bocht rechtdoor en gleed zijn voertuig via de bosschages de sloot in. Het voertuig sloeg enkele malen over de kop en kwam een stuk verder op zijn kop in de sloot tot stilstand.

Naast een ambulanceteam kwam ook de brandweer ter plekke. Die hoefde niet veel te doen. De ambulancedienst heeft de automobilist onderzocht maar hij bleek ongedeerd te zijn gebleven. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto uit de sloot te takelen. Het voertuig liep grote schade op.

Tijdens de hulpverlening was enige tijd één weghelft afgesloten. De politie zorgde er voor dat het verkeer beurtelings langs het ongeluk kon rijden. Rond 23.45 uur was de auto geborgen en kon de weg weer helemaal worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (29-3-2014 om 09:26)
weer al eentje, de verzekeringsmij heeft het er maar druk mee en de hulpdiensten. Het is schering en inslag op het moment.
Goesenaar (29-3-2014 om 08:38)
Geen mist, geen gladdigheid, geen regen dan maar een bloedproef zou ik denken.
Cookie-instellingen beheren