Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Boom op vrachtwagen in Souburg

Toegevoegd: 01-04-2014, 18.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een vrachtwagen heeft dinsdagmiddag in Oost-Souburg zware schade opgelopen nadat er een boom op de cabine was gevallen.

Het voorval vond rond 16.15 uur plaats op de Ritthemsestraat. Door nog onbekende oorzaak raakte de vrachtwagen een grote tak van een boom waardoor deze afbrak en op de cabine terecht kwam. De brandweer moest er aan te pas komen om de tak van de truck te tillen in een stukken te zagen.

De weg was lange tijd afgesloten voor het verkeer. Over de omvang van de schade is verder niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (1-4-2014 om 20:20)
Ik ben getuige hiervan want ik kwam toevallig voorbij fietsen en ik ben me rot geschrokken! Je zal zelf maar een tak tegen je hoofd aan krijgen! Gelukkig hoefde ik niet de Rittemsestraat in te gaan! Ik wens die chauffeur heel veel sterkte met deze gebeurtenis!
Cookie-instellingen beheren