Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 332 km

Onderzoek naar dode in woning

Toegevoegd: 04-04-2014, 00.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De politie heeft donderdagavond onderzoek gedaan in een woning aan de Julianastraat in Axel.

Rond 20.10 uur kwam er een reanimatiemelding binnen bij de meldkamer. Diverse hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse, maar het slachtoffer bleek al te zijn overleden. Na de melding was er voor de politie aanleiding om een onderzoek te starten.

De technische recherche is ter plaatse geweest en heeft onderzoek gedaan in de woning. De politie kon donderdagavond niet vertellen wat er zich precies heeft voorgedaan en waarom er een onderzoek is gestart.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (7-4-2014 om 08:30)
Je mag niet vooruit lopen met de conclusie wat ze aantreffen maar in welke tijd dat we nu leven is verschrikkelijk ik kan me eigen niet herreneren dat dit wat nu regelmatig gebeurt ook vroeger niet in deze hoeveelheden gebeuren nu lees je zoiets regelmatig.
Cookie-instellingen beheren