Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

File door ongeluk op N57

Toegevoegd: 12-04-2014, 14.34 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - Op de N57 bij Serooskerke (W) heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden.

Het ongeval vond plaats vlak voor de rotonde op de N57 bij Serooskerke (W). Door nog onbekende oorzaak klapten drie auto's op elkaar. Als gevolg van de kop-staartbotsing ontstond een file vanaf Middelburg.

Twee ambulances en een rapid responder kwamen ter plaatse. Eén persoon werd met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee personenauto's weggetakeld. Rond 13.30 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (15-4-2014 om 16:32)
Het is me gisteren opgevallen dat daar om de één of andere reden niet doorgereden wordt. Er is helemaal niets aan de hand en tóch elke keer file. Komt dat door al die verwijzingsborden dat mensen onzeker worden?
J P (14-4-2014 om 11:01)
Ik heb 4 weken terug ook iemand achter op me gehad 1 rotonde eerder. En heb zelf meermalig gehad dat ik fors op de rem moest. Je gaat van 80kmh naar stilstand, daarom een bord 250m voor aankomt op de rotonde met max snelheid naar 50. Sowieso moeten de rotondes groter (=meer capaciteit) en 'slim' gemaakt worden. (Aparte strook voor rechts af). Je krijgt nu te snel file vorming door de beperkte doorvoer capaciteit.
fietser (13-4-2014 om 17:19)
afstand houden en opletten is toch erg moeilijk. Trouwens vlak bij een rotonde dan ga je zoiezo niet met volle snelheid toerijden. En dit is mogelijk een apparaat om wat anders te controleren. Is echt geen snelheidsmeting.
Marie (13-4-2014 om 11:55)
Houd voldoende afstand. ,,de drie seconde regel". En wat er dan ook gebeurt, je heb alle tijd om te remmen. Maar..... die gene die voor je zit word altijd als schuldige aangeduid want ,,hij reed niet hard genoeg". FOUT ! Wij moeten afstand houden hoe dan ook.
P van M (13-4-2014 om 09:26)
Klagen heeft geen zin.iedereen wist van tevoren dit zo'n rot-weg zou worden..Al die rotondes remmen en weer optrekken is een vergissing zo gemaakt..Gewoon alle drempels en rotondes weer weghalen en verkeerslichten zetten die snachts op oranje staan en overdag 'meedenken' ..En vroeger werden auto's gewoon aan kant gesleept om verkeer door te laten gaan..Nu heeft men met lekke band al file's..Ik werd met rijlessen geleerd als je pech of ongeval heb zet je auto in de berm kan rest DOORRIJDEN !!!!!
Dre (12-4-2014 om 21:53)
Echt Jan? Ga iemand anders pesten ipv idiote dingen te posten.
Cookie-instellingen beheren