Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto zakt weg door breuk waterleiding

Toegevoegd: 21-04-2014, 13.22 uur - Update: 22-04-2014, 10.42 uur
Een auto zakte weg in het wegdek.
Een auto zakte weg in het wegdek.
© Foto: Erik Wagenvoort
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is maandagochtend een auto weggezakt nadat een breuk was ontstaan in een drinkwaterleiding.

Nadat de leiding was gebroken, zakte een deel van de bestrating weg. Hierdoor liep een geparkeerde auto schade op. Het water zorgde er ook voor dat de omgeving blank kwam te staan. De leiding is inmiddels gesloten en de waterdruk op Schouwen-Duiveland is weer hersteld.

Drinkwaterklanten aan de Rodedorp en Waterpoortstraat in Zierikzee onvervonden nog tot in de middag hinder van de lekkage. Inmiddels is de leiding gerepareerd en weer in gebruik genomen. De drinkwatervoorziening voor klanten in het Rodedorp en de Waterpoortstraat is hiermee ook weer hersteld.

Voor de inwoners van het Rodedorp geldt nog wel een kookvies. Zij zijn hierover geïnformeerd middels een kookadvieskaart. Met inwoners die schade hebben opgelopen door de lekkage is volgens het nutsbedrijf contact geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren