Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeval Serooskerke (W)

Toegevoegd: 24-04-2014, 13.24 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeval in Serooskerke is aan het begin van de middag een motorrijder gewond geraakt na een botsing met een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Hondegemseweg ter hoogte van bedrijventerrein de Zompe. Door nog onbekende oorzaak kwamen een motorrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De motor raakte zwaar beschadigd. De Duitse personenauto hield aan de botsing een flinke deuk over.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid via bedrijventerrein de Zompe. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patatje (26-4-2014 om 11:52)
Hey T4 hier ook al weer aanwezig...Anticiperen op je mede weggebruikers!!!! De motor pak ik vanmiddag weer net zoals gisteren...(nee, jammer genoeg voor je ben ik niet natgeregend, heb ik geen ongeluk gehad en heb ik ook mijn rijbewijs nog...Heb jij trouwens een zwarte Durango?? Zag gisteren bij 's Heerenhoek een kansloos figuur in zo;n ding rijden (ik dacht meteen aan jou)maar ik kon hem niet raken... ;-)
T4 (25-4-2014 om 20:04)
@frietzak ben je nou hier ook al bezig. moet je niet een stukje gaan rijden op je motor. en dan de tekst je moet altijd op je mede weg gebruikers letten. eerst iedereen aansporen om hard te rijden. en nu moeten we nog opletten ook. zou je nou eerst niet eens naar @hans luisteren kamikaze piloot. zie motorrijder is rijbewijs kwijt . Frietzak weet wel plekjes waar je heel hard kunt rijden.
patatje (25-4-2014 om 08:26)
Las hier net dat je met 50 km/uur niet zoveel schade kan hebben. Kijk eens voor de grap naar botsproeven van auto's op de diverse autosites of YouTube dan praat je wel anders...Een auto die met 50 ergens tegenaan rijdt zit echt zwaar in elkaar hoor!
Hans (24-4-2014 om 21:42)
Zijn al deze reacties van kamikaze piloten op motorfietsen? Zo ja dan vrees ik dat jullie een praatgroep op moeten richten met als doel veilig op de motor rijden voor jezelf en je medeweg gebruikers. Klagen over te zacht rijdende mensen getuigd van weinig respect jegens andere weggebruikers al deel ik wel de mening dat het soms irritant is,
lezer (24-4-2014 om 19:36)
Oei, is flink hard gegaan nog zo te zien. Sterkte aan het slachtoffer. Mooi uniform trouwens, moest die agent soms trappen in de auto?
50 (24-4-2014 om 18:59)
je mag daar 50 km/u, ruimschoots langzaam genoeg om zelfs voor de meest klunzige weggebruiker te kunnen stoppen dus. en raad eens wie er veel te hard heeft gereden ? met 50 maak je niet zulke grote schade hoor.
Cookie-instellingen beheren