Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 347 km

Zoekactie met heli naar vermiste vrouw

Toegevoegd: 29-04-2014, 17.10 uur
Een foto van de vermiste vrouw.
Een foto van de vermiste vrouw.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag met een politiehelikopter gezocht naar de 59-jarige vrouw die sinds gisteren vanuit die plaats wordt vermist.

Van de vrouw ontbreekt sinds maandagavond ieder spoor. Haar man sloeg alarm toen hij na werktijd thuiskwam en opmerkte dat zijn depressieve vrouw niet thuis was. Het is niet duidelijk hoe laat de vrouw precies van huis is gegaan. Wel is duidelijk dat zij haar fiets heeft meegenomen.

Twee Burgernetberichten en de zoekactie op maandagavond hebben nog geen resultaat opgeleverd. De politie heeft daarom vandaag de zoekactie voorgezet. Aan het einde van de middag is daarbij ook een politiehelikopter ingezet.

Signalement
De vrouw heeft kort grijs haar. Ze draagt een bril. De vrouw heeft vermoedelijk een halflange jas met daaronder een spijkerbroek en wandelschoenen aan. Aan de bagagedrager van haar elektrische fiets van het merk 'Bikkel' hangen twee grijze fietstassen. Het is mogelijk dat de vrouw vanaf haar woning in Middelburg richting Veere is gefietst.

De politie roept mensen op om naar de vrouw uit te kijken. "Hebt u de vermiste vrouw vanaf maandagmiddag zien fietsen of lopen? Bel dan 112."
 
Zie ook:
- Depressieve vrouw vermist in Middelburg (28-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (30-4-2014 om 10:22)
heel veel sterkte voor de man en familie en hopelijk keert ze in goede gezondheid terug........maar is het niet verstandig om kleur door te geven van haar fiets ...en kleding???? want gisteren zag ik een mevrouw die een beetje aan de berichten voldeeed maar je kunt toch niet zomaar iemand aanspreken ??of ze wel okee is???
dima (29-4-2014 om 19:15)
Sterkte voor de man en familie van deze mevrouw, wat een onzekerheid.
Cookie-instellingen beheren