Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 319 km

Auto op zijn kop in Krabbendijke

Toegevoegd: 11-06-2014, 13.21 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is aan het einde van de morgen een personenauto op zijn kop beland. De bestuurster raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur op de Morlodestraat. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto half op een stoep voor een woning op zijn kop tot stilstand. Ook werd tijdens het ongeluk een geparkeerde auto geraakt. Brandweer en ambulance rukten met spoed uit om de 74-jarige vrouw uit Krabbendijke uit haar voertuig te bevrijden.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Antwerpen. De brandweer heeft de auto overeind gezet waarna deze door een bergingsbedrijf is getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
puk (11-6-2014 om 16:06)
Ooggetuige: misschien wel eens bedacht dat deze mevrouw onwel was geworden? Hierdoor raakte deze mevrouw een geparkeerde auto en is zo over de kop gevlogen. De schrik zit er nog aardig in. Gelukkig overleefde deze mevrouw dit en zijn er geen andere gewonden gevallen. Sterkte aan deze mevrouw, en ik hoop dat zij het ondanks haar verwondingen toch goed maakt.
R (11-6-2014 om 14:42)
Hoe krijg je dat voor elkaar ? Zit daar vlakbij een bocht waar deze auto hard door kwam, want iet anders is toch bijna niet te verzinnen...
Cookie-instellingen beheren