Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding op N61 bij IJzendijke

Toegevoegd: 02-04-2006, 13.43 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - Zaterdagmorgen rond 01.00 uur vond op de N61 ter hoogte van Ijzendijke een eenzijdig ongeval plaats waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

De auto met twee inzittenden t.w. een 21-jarige man en een 22-jarige man beiden afkomstig uit de gemeente Sluis, raakte in een slip, schoot de sloot in en schoof daarna door de klap de sloot weer uit, belandde vervolgens via het fietspad weer achterwaarts in de sloot om daarna op de rijbaan van de N61 tot stilstand te komen.

Beiden waren met hun hoofd tegen de voorruit aangekomen en hadden verwondingen aan het gezicht, handen en schouders. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd alwaar hen ook een bloedproef is afgenomen. Tevens zal uitgezocht worden wie de bestuurder van de auto was.

De auto is rondom geheel vernield.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren