Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding

Toegevoegd: 26-06-2014, 20.44 uur - Update: 26-06-2014, 21.26 uur
Door: Rolf de Feijter

KOUDEKERKE - In Koudekerke heeft vanavond een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een personenauto.

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.30 uur op de Galgeweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en de scooterrijder uit met elkaar in botsing. De scooterrijder, een 17-jarige jongeman uit Koudekerke kwam door de botsing met zijn scooter in een sloot terecht. Hij is door brandweer en ambulancepersoneel uit de sloot gehaald.

De Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plaatse en heeft het zwaargewonde slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. Hij liep onder andere hoofdletsel en meerdere botbreuken op. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd en is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De politie heeft ter plekke een onderzoek verricht om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kritisch (28-6-2014 om 11:08)
Jager. Je moet geen voorbarige conclusies trekken uit een foto. Daar heb je als het goed is de deskundigen? van de politie voor. Laat die het onderzoeken en als die er niet uitkomen dan hebben we de deskundigen van de verzekeringsmaatschappij nog. Die weten nog veel meer dan de politie. Denk ook aan de familie voordat je iets schrijft.
Angelique (27-6-2014 om 17:06)
Wat jammer dat er altijd weer vooroordelen worden gemaakt bij zo iets zeg. Volgens mij hebben ze nog steeds niet door dat familie dit ook gewoon allemaal kan lezen en het dus best pijnlijk over kan komen bij hun dat er zo over geoordeeld wordt. Erg jammer ;) Ik wens Justin enorm veel sterkte toe en hoop op een goed herstel.
Lycka (27-6-2014 om 16:09)
Scooterrijder is buiten levensgevaar. Geen hoofdletsel, wel van alles gebroken zegt zijn zusz Verder hoop ik dat jullie vermoedens voor zich houden en broodje aap verhalen beeindigy worden.
jager (27-6-2014 om 12:37)
Je ziet aan de scooter een expansie uitlaat hangen vaak betekent dit dat hij is opgevoerd dus wellicht is de auto niet helemaal fout,ik hoop dat het slachtoffer er weer bovenop komt en sterkte voor de familie(overigens ben ik motorrijder en auto's gaan amper voor je aan de kant op dit soort wegen!!)
Ronald (27-6-2014 om 11:22)
@Marco, Ik zou dit allemaal niet durven schrijven, omdat ik geen ongevallen analist ben en ook niet gezien heb wat er precies gebeurt is en ik zou zeker nooit af zal gaan op beeldmateriaal, van na het ongeval. Hierbij wens ik het slachtoffer veel sterkte en beterschap en ook de chauffeur van de auto veel sterkte gewenst met het verwerken, want ik ga er van uit dat dit niet opzettelijk is gebeurd en daarom noemt men dit een ongeval. De VOA zal dit wel uitzoeken, wie de ongewilde fout maakte is mijn mening.
Wesley (27-6-2014 om 11:12)
@Marco, U werkt zeker bij het forensisch onderzoek? zo niet gauw solliciteren, aangezien u het gehele onderzoek heeft afgerond op basis van enkele foto's... Ongeacht wie er goed of fout zat, hopen dat de scooterrijder er boven op komt. Ravage ziet er enorm uit.
Cookie-instellingen beheren