Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man kantelt met graafmachine Goes

Toegevoegd: 25-08-2014, 09.59 uur - Update: 25-08-2014, 14.13 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Van Doornestraat in Goes is maandagochtend een man door de brandweer uit een graafmachine gehaald die even daarvoor was gekanteld.

Het ongeluk gebeurde even voor 09.00 uur op een bouwterrein. Ter plekke wordt door een aannemer ruimte gemaakt voor ondergrondse tanks en daarbij is door nog onbekende oorzaak iets misgegaan. De machinist van de graafmachine moest door de brandweer worden bevrijd.

Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam niet meer ter plaatse maar de gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Het slachtoffer kon 's middags echter alweer uit het ziekenhuis worden ontslagen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-8-2014 om 09:38)
Niet elke kraan heeft stempels en afgaande op de foto's is deze met één wiel weggezakt in het gat wat de kraan zelf heeft gegraven. En dat op een moment dat de machinist met zijn rug naar dat gat zat. Daar helpen geen stempels aan.
volvo-machinist (26-8-2014 om 17:04)
idd Franklin, op mijn wielkraan zitten stempels, en als ik aan het werk ben staan mijn schuifbord aan de ene kant en mijn stempels aan de andere kant naar beneden.
Franklin (26-8-2014 om 10:01)
stempels op een wielkraan Wim?
wim (25-8-2014 om 18:45)
Gelukkig kon de man in de middag weer naar huis het zijn leuke machines maar wel zo als nog al eens gebeurd dat er te weinig aandacht krijgen om der stempels goed en opnieuw te gebruiken op een vaste ondergrond.
Cookie-instellingen beheren