Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot N57 Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2014, 08.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is dinsdagmorgen nabij de N57 een personenauto in een sloot terecht gekomen.

Het ongeval vond rond 07.45 uur plaats en werd in eerste instantie gemeld als zijnde gebeurd op de Ritthemsestraat (N662) in Oost-Souburg. Later werd die locatie bijgesteld naar de A58. Uiteindelijk bleek de auto zich te bevinden tussen de afslag van de N57 bij Middelburg en de Weizichtweg bij Nieuw- en Sint Joosland.

Er rukten drie tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig uit maar niet alle brandweerploegen kwamen daadwerkelijk ter plekke. Er werd gemeld dat er sprake was van een beknelling maar niemand bleek vast te zitten in het voertuig. De inzittende is ter plekke door de ambulancedienst behandeld.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De auto is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wes (27-8-2014 om 09:00)
Gaat lekker daar! Dinsdagmiddag rond 17uur lag er ook alweer een auto in de sloot. Die was doorgeschoten vanaf de afrit naar Middelburg. Kuzee heeft hem eruit getakeld. Ik rij er dagelijks en heb nooit problemen, als je je maar aan de snelheid houdt want het zijn wel hele linke bochten.
jammerjoh (26-8-2014 om 22:31)
Dat is inderdaad al de zoveelste keer ! Je kan op deze weg met gemak 80km Rijden. Alleen bij de bocht 60 km Deze weg kan met 1 SIMPELE oplossing een STUK VEILIGER worden, een MIDDEN STREEP !!!! Dat is het GEVAARLIJKE van deze weg, Hoe vaak men niet midden op de weg, je als een spookrijder tegemoet komt..doodeng ! Zeker bij de bocht, want daar zie je niemand aankomen door de hoge bosjes En daar vliegen al meer auto 's bijna de sloot in. Ach ja, het is Nw en st.joosland maar...
Saskia snijders (26-8-2014 om 17:57)
Een als het op de andere weghelft geweest is dan heeft hij /zij veel te hard gereden, deze weg kan je makkelijk met 80km per uur doorheen. Ik woon al 7 jaar in Nieuwland en nog nooit hiervan laat gehad
Saskia snijders (26-8-2014 om 17:54)
Is al de zoveelste door jaar, sowieso de 4e in het laatste half jaar.... En elke keer met nat wegdek, misschien de snelheid dan toch wat aanpassen? Staat niet voor niks adviessnelheid 60
Ik2 (26-8-2014 om 13:34)
Daarom.... rijgedrag aanpassen aan nat wegdek.
GT (26-8-2014 om 12:44)
te laag gevlogen? zou toch geen problemen moeten opleveren deze bocht ligt perfect ook voor iets hogere snelheden
Cookie-instellingen beheren