Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Brandweer ingezet voor flink dieselspoor Grijpskerke

Toegevoegd: 07-04-2006, 19.42 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - De brandweer is vanavond ingezet voor een flink dieselspoor in Grijpskerke.

Op de Gasthuisstraat in het Walcherse dorp ontdekte een automobilist dat er diesel lekte uit zijn bestelwagen. De man had de auto, die nog splinternieuw was, net opgehaald bij een garage in Vlissingen. Toen hij uitstapte bleek dat hij inmiddels een lang spoor had veroorzaakt.

Omdat het wegdek behoorlijk bevuild was geraakt werd de brandweer ter plaatse gevraagd. Vanuit Serooskerke (W) werd de tankautospuit 4631 onder prioriteit twee ter plaatse gestuurd. Ook de Officier Van Dienst 4695 van het brandweerkorps Veere ging ter plaatse.

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek dat de retourleiding van de tank niet goed aangesloten was. Hierdoor is er diesel gaan lekken.

De brandweer heeft het gehele dieselspoor gereinigd dat overigens liep vanaf de Gasthuistraat tot net buiten het dorp aan de Middelburgse zijde.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren