Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km
-->

Dode in uitgebrande auto Goes

Toegevoegd: 01-11-2014, 09.57 uur - Update: 01-11-2014, 11.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is zaterdagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen tijdens het blussen van een autobrand. Het slachtoffer zat in het voertuig.

De brandweer kreeg rond 09.10 uur de melding binnen over de brand aan de Repelweg, een weg net buiten Goes tussen de A58 en de A256. De Goese brandweer rukte met een blusvoertuig uit om te blussen. Later werd ook nog een waterwagen ter plekke gevraagd.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was de brand snel meester maar werd tijdens het blussen een stoffelijk overschot gevonden. De politie is een onderzoek gestart. De identiteit van het slachtoffer is nog niet duidelijk en ook is er nog geen zicht op de oorzaak van de brand.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
1 van de buren (1-11-2014 om 19:12)
Sterkte voor onze buurvrouw en hun kinderen, schoondochters en schoonzoon en kleinkinderen.
Cookie-instellingen beheren