Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 174 km
-->

Gewonde bij ernstig ongeluk Oosterland

Toegevoegd: 01-11-2014, 20.50 uur - Update: 03-11-2014, 15.31 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTERLAND - Bij een ernstig eenzijdig ongeluk in Oosterland is vanavond iemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.10 uur op de Lage Rampertseweg. Door nog onbekende oorzaak reed een bestelbus tegen een boom aan. De bestuurder van de bus kwam hierbij bekneld te zitten. Hij werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

Het gewonde slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. De bestelbus raakte door het ongeluk zwaar beschadigd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
axi (2-11-2014 om 08:58)
denk dat hij erg van geluk mag spreken dat hij nog leeft gezien de schade. sterkte voor iedereen die hem mag bijstaan en heeft bijgestaan
Cookie-instellingen beheren