Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km
-->

Auto op zijn kop bij ongeluk A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 02-11-2014, 20.45 uur - Update: 03-11-2014, 10.47 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - Op de A58 ter hoogte van Krabbendijke is vanavond een ongeluk gebeurd.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.45 uur op de rijbaan van Bergen op Zoom richting Vlissingen. Brandweer en ambulance gingen met spoed ter plekke. Bij het ongeluk raakten twee personenauto's betrokken. Eén van de voertuigen kwam op zijn kop terecht. Een ander voertuig belandde tegen de vangrail.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. De A58 was ten tijde van het ongeluk dicht en het verkeer werd omgeleid. Bij het ongeluk raakte volgens de politie niemand gewond.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
han (3-11-2014 om 09:03)
o ik hoop dat alles meevalt ,ik hoorde ook een hondje blaffen ,is daar ook alles goed mee,heel veel beterschap toegewenst
Cookie-instellingen beheren