Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km
-->

Brommobiel in sloot beland Serooskerke (W)

Toegevoegd: 03-11-2014, 13.58 uur - Update: 03-11-2014, 14.03 uur
Door: Rolf de Feijter

SEROOSKERKE (W) - In Serooskerke is rond het middaguur een brommobiel in een sloot terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 12.00 uur op de Wilgenhoekweg. Naast een ambulance en een motorambulance kwam ook de brandweer ter plaatse. De inzittende van de brommobiel is uit zijn voertuig geholpen maar zat niet bekneld.

De bestuurder is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig uit de sloot getakeld.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lubald Tross (3-11-2014 om 20:14)
Ik rijd zelf ook in een brommobiel maar snap echt niet hoe je het voor elkaar krijgt om met zo een voertuig in de sloot te belanden. Waarschijnkijk is de bestuurder(ster) onwel geworden anders zou ik het niet weten. In ieder geval wens ik degene sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren