Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 159 km
-->

Automobilist ernstig gewond bij Terhole

Toegevoegd: 03-11-2014, 19.34 uur - Update: 03-11-2014, 22.11 uur
Door: Rolf de Feijter

TERHOLE - Bij Terhole heeft aan het einde van de middag een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden. Een personenauto kwam in botsing met een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde iets voor 17.00 uur Op de Hulsterweg. Een automobilist, een 25-jarige man uit Middelburg, kwam met zijn personenauto uit de richting van Hulst over de rotonde. Na het nemen van de rotonde raakte hij met zijn auto in de slip en botste op een vrachtwagen. De personenauto werd vol in de flank geraakt. Meerdere ambulances en brandweerwagens rukten uit om hulp te verlenen. Ook kwam de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke.

De bestuurder raakte bekneld in zijn voertuig en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is in kritieke toestand per helikopter naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht. De weg was ten tijde van het ongeval dicht en het verkeer werd omgeleid.

-->

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (3-11-2014 om 23:38)
Ik denk dat we ook erg blij mogen zijn dat er geen passagier in de auto zat...
Cookie-instellingen beheren