Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 67 km
-->

Recherche op zoek naar eigenaar ringen

Toegevoegd: 05-11-2014, 18.05 uur
De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van deze gestolen ringen.
De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van deze gestolen ringen.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De recherche is op zoek naar de eigenaar of eigenaren van enkele ringen. Deze zijn mogelijk van diefstal afkomstig.

De ringen zijn in Breskens gevonden kort na de aanhouding van 28-jarige vrouw uit Capelle aan de IJssel. Deze vrouw wordt in verband gebracht met babbeltruczaken in verzorgingshuizen en aanleunwoningen in heel Zeeland. Daarbij heeft zij, samen met nog anderen, oudere mensen op slinkse manier geld en sieraden afhandig gemaakt.

De politie vraagt mensen die hun eigendom herkennen of weten van wie de ringen zijn, contact op te nemen via 0900-8844 of langs te gaan bij het dichtstbijzijnde politiebureau.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren