Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 67 km
-->

Wietkwekerij in bedrijfsunit Goes

Toegevoegd: 07-11-2014, 19.34 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes is vrijdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt in een bedrijfsunit.

De kwekerij werd rond 15.00 uur ontdekt in een bedrijfsunit aan de Albert Plesmanweg. De politie kwam de kwekerij op het spoor nadat iemand een henneplucht rook. Het zou gaan om een kwekerij met bijna 300 planten. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd en de planten werden ter plaatse vernietigd.

Toen men bezig was met het ruimen van de kwekerij werd een vreemde lucht waargenomen. De brandweer van Goes en een adviseur gevaarlijke stoffen gingen ter plaatse. Of de vreemde geur schadelijk is, is nog niet bekend. De politie heeft op dit moment nog geen aanhoudingen verricht. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (8-11-2014 om 11:21)
Zolang de teelt en transport niet wettelijk geregeld is moeten deze zaken gewoon doorgaan. De winkels moeten ook aan hun spullen komen. Of alles toestaan of niets. Alleen de verkoop toestaan werkt niet en kost de samenleving bakken met geld en tijd die agenten beter anders kunnen besteden
Cookie-instellingen beheren