Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 134 km
-->

Bestelbusje in sloot bij Kortgene

Toegevoegd: 15-11-2014, 08.23 uur - Update: 15-11-2014, 09.36 uur
Door: Rolf de Feijter

KORTGENE - Bij Kortgene is vanmorgen vroeg een ongeval gebeurd waarbij een bestelbusje in een sloot terecht kwam.

Het ongeluk gebeurde rond 06.35 uur op de 1e Deltaweg N256 in de richting van Kats. Een bestelbusje was van de weg geraakt en via de naastgelegen parallelweg in een sloot terecht gekomen. De hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse. Omdat sprake zou zijn van beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd. Ter plekke bleek dat de bestuurder, een 19-jarige man uit gemeente Schouwen-Duiveland, zelf uit zijn voertuig was gekomen.

De bestuurder is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus uit de sloot getakeld.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren