Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in flat Vlissingen

Toegevoegd: 18-11-2014, 14.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een flatwoning in Vlissingen is dinsdagmiddag een persoon zwaargewond geraakt. Het voorval vond rond 12.15 uur plaats in de flat aan de Hercules Segherslaan.

Twee ambulances, een ladderwagen van de brandweer en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. De gealarmeerde helikopter lande in een parkje nabij de Hercules Segherslaan. Het slachtoffer is met de ladderwagen uit de woning getakeld en per ambulance met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De politie zette de straat tijdens het incident af met linten. De politie laat weten dat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren