Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 174 km
-->

Twee gewonden bij ongeluk Poortvliet

Toegevoegd: 25-11-2014, 22.24 uur
Door: Rolf de Feijter

POORTVLIET - Bij een eenzijdig ongeval in Poortvliet zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen.

Het ongeluk gebeurde iets na 21.00 uur op de Bram Groenewegeweg. Ambulance en brandweer rukten met spoed uit naar het ongeval. Een personenauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in een droge sloot terecht. De twee inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig komen en zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Daarna zijn beiden afgevoerd naar het ziekenhuis. Een gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot getakeld. Het voertuig raakte zwaar beschadigd.

Eerder op de avond kwam op de Molenweg in Dreischor ook een personenauto in een sloot terecht. Twee vrouwen die in de auto zaten werden  ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De vrouwen raakten bij het ongeval niet gewond.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-11-2014 om 18:26)
Ja we kunnen het weten in de mnd. Nov//Dec lig er overal een laagje slik op de wegen afkomstig van de boeren gezien de actieven tijden die nu plaats vinden o.a. ploegen en zaaien op de landen die moeten gebeuren waardoor het slik op de wegen komen.
fietser (26-11-2014 om 11:11)
't is weer raak met de éénzijdige ongevallen. De een na de ander rolt van de weg en de sloot in. Gelukkig blijft het bij schade en licht letsel.
Cookie-instellingen beheren