Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 63 km
-->

Bestelbus tegen gevel in Vogelwaarde

Toegevoegd: 26-11-2014, 19.29 uur
Door: Rolf de Feijter

VOGELWAARDE - In Vogelwaarde is vanavond een bestelbus uit de bocht gevlogen en tegen de gevel van een woning tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur in een scherpe bocht op de kruising van de Campensedijk en de Zuiddijk. Brandweer en ambulance gingen met spoed ter plaatse. De bestuurder vloog door nog onbekende oorzaak met zijn bestelbus uit de bocht en kwam vervolgens tegen de gevel van een woning tot stilstand. Er raakte niemand gewond.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de beschadigde bestelbus te bergen. Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling van de schade aan de woning.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren