Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km
-->

Auto belandt bijna in Oosterschelde Stavenisse

Toegevoegd: 27-11-2014, 00.15 uur
Door: Rolf de Feijter

STAVENISSE - In Stavenisse is woensdagavond een auto van de dijk gereden en bijna in de Oosterschelde terecht gekomen. Eén persoon raakte hierbij gewond.

Het ongeluk vond rond 22.00 uur plaats bij de duikplek aan de Veerweg. De auto was door nog onbekende oorzaak van de dijk gereden en vlak voor het water op enkele stenen blokken tot stilstand gekomen. De Brandweer en twee ambulances rukten met spoed uit. Ook werd een traumahelikopter gealarmeerd. Deze is niet ter plekke geweest.

Er werd één persoon per ambulance met onbekende verwondingen afgevoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto met behulp van de brandweer geborgen.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gert (27-11-2014 om 09:49)
Ik vraag mij dikwijls af, waarom er altijd bij dergelijke gevallen zoveel politieauto's aanwezig moeten zijn!
Cookie-instellingen beheren