Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Gewonde bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 08-12-2014, 09.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een eenzijdig ongeval op de Oostambachtweg in Kapelle is maandagmorgen een vrouw gewond geraakt.

Rond 08.40 uur verloor een bestuurder van een personenauto door de plaatselijke gladheid de controle over zijn voertuig en kwam in een sloot tot stilstand. De hulpdiensten waaronder de brandweer rukten uit om hulp te verlenen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren beide inzittenden uit het voertuig.

De vrouw is nagekeken in een ambulance en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac. (8-12-2014 om 09:45)
Mensen, kijk alsjeblieft goed uit en houd rekening met gladheid!!!, ook al is het niet altijd onder nul. Ikzelf heb vanmorgen mijn auto bij Terneuzen op de N62 tussen de Westerscheldetunnel en de Sluiskilbrug op een viaduct total loss gereden door de plotselinge gladheid, ondanks dat ik snelheid had aangepast. Er was nog niet gestrooid daar. Gelukkig niet gewond, alleen een verrekte onderarm. Sterkte aan die mevrouw.
Cookie-instellingen beheren