Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto in sloot Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 21-12-2014, 22.28 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt voor de melding van een waterongeval bij Nieuw- en Sint Joosland.

De melding van het ongeval kwam rond 21.20 uur binnen bij de meldkamer. Diverse brandweervoertuigen werden met spoed naar het ongeval gestuurd aan de Weizichtweg. Ter plekke bleek een personenauto in een sloot terecht gekomen te zijn. De auto lag op zijn kop.

De bestuurder kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen en is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Voor zover bekend raakte hij niet gewond. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen uit de sloot getakeld en afgevoerd.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren