Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Brand monumentaal pand Goes

Toegevoegd: 30-12-2014, 19.34 uur
De brand bleef qua omvang beperkt.
De brand bleef qua omvang beperkt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Aan de Grote Kade in Goes heeft dinsdagavond brand gewoed in een monumentaal pand. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.

De brand werd rond 18.50 uur ontdekt. Na zeven minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden ter plekke gestuurd maar al snel bleek dat de situatie ter plekke mee viel.

Ter plekke was rookontwikkeling geconstateerd maar de brand was al snel onder controle. Ook was binnen korte tijd iedereen al uit het pand. De inzet van de tweede blusploeg bleek daarom niet nodig. Rond 19.35 uur kon na een uitgebreid onderzoek het sein 'brand meester' worden gegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-12-2014 om 07:30)
wel heel vreemd dat er in dat stukje op de kade vaker brand is geweest en nog nooit ergens anders rondom de haven
Cookie-instellingen beheren