Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietkwekerij ontdekt na brand Sluiskil

Toegevoegd: 01-01-2015, 14.48 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In een woning aan de Spoorstraat in Sluiskil is een wietplantage ontdekt nadat op oudejaarsavond rond 23.25 uur brand was uitgebroken. De brand woedde in de kweekruimte.

Na de brandmelding werd door de brandweer geconstateerd dat op de begane grond en op de eerste verdieping van de woning hennepkweekruimtes waren ingericht. Er stonden in totaal 700 planten. De 60-jarige bewoner werd aangehouden en zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Energiebedrijf Delta constateerde ter plaatse dat de stroomvoorziening voor de hennepkwekerij buitenom de meter werd afgetapt. Vanwege de enorme hitte na de brand kon de woning niet direct leeggehaald worden. Door de politie wordt nog verder onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (1-1-2015 om 15:59)
Wordt betrokkene stevig vastgezet ? En zijn er voldoende mogelijkheden om de schade enz. op hem te verhalen of moet "de maatschappij" daar voor opdraaien ? Het lijkt, me dat in dit geval niet zwaar genoeg gestraft kan worden en hij voor een langere periode "genoegen" beleefd aan dit akkefietje ! Dus: rechters: opgelet !