Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gereanimeerd na val in water

Toegevoegd: 16-01-2015, 15.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagmiddag een 2-jarig meisje gereanimeerd nadat ze in het water was gevallen. Ze is met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur in natuurspeeltuin Speelhof Hoogerzael aan het Seispark. Nadat het kind uit het water was gehaald, werd het enige tijd gereanimeerd. Daarbij schoten twee ambulanceteams te hulp.

Het patiëntje is met spoed richting Arnemuiden gebracht. De gealarmeerde Rotterdamse traumahelikopter landde daar vlakbij het Shell-tankstation aan de A58. De helikopter was rond 14.50 uur ter plekke. De arts heeft zich bij het ambulanceteam gevoegd en het kind is vervolgens per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De helikopter kon kort daarop eveneens vertrekken.

Het is nog onbekend hoe het nu met het kind gaat. De politie weet nog niet hoe het kind in het water terecht is gekomen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (18-1-2015 om 10:04)
@R moet dat er bij staan dan, het kindje was in een natuurspeeltuin, 2 jaar oud, denk niet dat ze daar dan alleen is. Zoiets is eerder gebeurd dan je denkt. Was heel erg koud, dus even in het water en er snel weer uit is mogelijk de redding geweest. Er gebeuren al zoveel erge dingen met kinderen dit is er een van. Gelukkig leeft ze nog. Anderen kunnen het niet meer navertellen. Je moet altijd eerst een lesje krijgen, kan jou ook overkomen en misschien op een heel andere manier.
bas (17-1-2015 om 23:00)
Heb gehoord dat alles goed is afgelopen gelukkig .
Ad (17-1-2015 om 10:09)
Verschrikkelijk bericht, nachtmerrie voor iedere ouder... Ik hoop dat alles in orde komt. Kindje, ouders en verder alle overige betrokkenen veel STERKTE...
R (16-1-2015 om 20:26)
Nergens staat of er een vader of moeder bij was. En aangezien er staat slachtoffertje zal het wel een klein kindje zijn.
mama (16-1-2015 om 19:50)
Domme oppas dan van het meisje! Zoiets gebeurd namelijk niet want een kind van die leeftijd laat je niet alleen! Arm kind. Hoop dat ze snel opknapt, verschrikkelijk.
Ineke (16-1-2015 om 17:57)
Wat een vreselijke gebeurtenis, heel veel sterkte voor alle betrokkene gewenst.
Cookie-instellingen beheren