Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Zakkenrollers in supermarkt Hulst

Toegevoegd: 20-01-2015, 16.13 uur
De vrouwelijke verdachte loopt de winkel uit.
De vrouwelijke verdachte loopt de winkel uit.
© Foto: Politie Zeeland / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

HULST - De politie is op zoek naar de dader(s) van zakkenrollerij in een Albert Heijn-supermarkt aan het Stationsplein in Hulst. De delicten vonden in oktober en november plaats. Vanavond zijn camerabeelden te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De eerste diefstal vond plaats op woensdag 8 oktober. Een 55-jarige vrouw zat toen rond 15.55 uur gehurkt bij één van de winkelrekken. Een man en een vrouw zagen op dat moment kans een portemonnee uit haar handtas te stelen.

Op dinsdag 25 november was rond 13.15 uur opnieuw raak. Toen werd een 77-jarige vrouw in hetzelfde Albert Heijn-filiaal eveneens tijdens het winkelen bestolen van haar portemonnee. Ook in dit geval waren de daders een man en een vrouw. Volgens de politie is het mogelijk dat het om dezelfde daders ging als bij de eerste diefstal.

Signalementen
De man was blank en had een normaal postuur. Hij was circa 40-45 jaar oud en had peper-en-zoutkleurig, kort haar met inhammen bij de slapen. Bij de eerste diefstal had hij een donkerkleurig colbert/jasje aan en een hemd met blokjes in meerdere kleuren. Hij droeg een lichtblauwe, verschoten spijkerbroek met daaronder bruine schoenen met een witte zool.

De vrouw was circa 25 jaar oud. Ze had een licht getinte huidskleur en een slank postuur. Ze had lang zwart haar tot half op de rug. Ze droeg dit in een staart. Deze dader droeg een meerkleurig hemd met verticale strepen, een blauwe spijkerbroek en lichte (beige) korte enkellaarsjes. Opvallend was volgens de politie het groene heuptasje met rits die zij voor driekwart links op de borst droeg. Bij de tweede diefstal had zij een donkere zwarte gewatteerde jas aan met een beige shawl. Ook deze keer droeg zij de korte (beige) enkellaarsjes.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 20 januari uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdagochtend omstreeks 11.40 uur op NPO 2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (6-7-2015 om 21:48)
die zou ik wel tegen de grond werken mocht ik dat zien blijf in gods naam van een ander zijn spullen af veel mensen hebben het al moeilijk genoeg en dat moet je nog gaan stelen ook ga werken maak je nuttig als mens pffffffffff het mag niet maar zou die een patat op haar bakkes geven als ik het zou zien zodat ze onderuit zou gaan
Cookie-instellingen beheren