Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 120 km

Man ernstig gewond in bos Oostkapelle

Toegevoegd: 29-01-2015, 14.02 uur - Update: 04-02-2015, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In het bosgebied bij kasteel Westhove in Oostkapelle is donderdagochtend iemand ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 67-jarige inwoner van Oostkapelle, kwam rond 10.15 uur ongelukkig ten val met zijn mountainbike. Volgens een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant gebeurde dat in de buurt van de Duinvlietseweg en nadat hij een paaltje had geraakt.

Het slachtoffer bleek er ernstig aan toe en twee ambulanceteams en een traumateam schoten hem te hulp. De man is uiteindelijk met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Over zijn huidige toestand is niets bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Fietser (67) Oostkapelle overleden (04-02-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (3-2-2015 om 07:51)
Hoe gaat het inmiddels met deze meneer? Ik hoop dat het hem goed gaat!!
bert (1-2-2015 om 18:54)
mensen ...inmiddels is het diep en diep trieste nieuws bij mij binnen gekomen dat jan gisteren is overleden aan de zeer zeer ernstige verwondingen van dit ongeluk.....moge zijn vrouw mattie..zijn kinderen ...familie vrienden de kracht vinden dit te kunnen verwerken...zo,n super sportman...ongelofelijk en we zijn er stil van
Klaas (1-2-2015 om 10:22)
Allereerst wil ik de familie van harte sterkte toewensen en condoleren dit grote verdriet, nu hij alsnog is overleden. Heilige de Heere deze ernstige roepstem aan ons aller hart. De ene zondag nog in de kerk, de andere zondag eeuwigheid... Verder wil ik er op wijzen dat er wél een paaltje was, wat daar stond of lag (zo'n rood-wit paaltje), waar hij tegenaan is gekomen. Dus Maria, praat zelf a.u.b. geen onzinnige berichten, want ik weet het uit zo'n betrouwbare, dat het gewoon waar is! Verder zegt ook de politie dat het zo gebeurd is..., dus waarom zouden we onderzoek van de politie in twijfel trekken?
Zeeuws Boerinnetje (30-1-2015 om 19:02)
@Pietertje: wat een lompe reactie zet jij neer zeg, als je niks beters weet te zeggen, hou dan je mond! Jij bent altijd braaf zeker, doet nóóit iets wat niet mag! Wat kan ik me aan zulke reacties ergeren, respect én gevoelloos,...!
maria (30-1-2015 om 16:33)
allereerst ontzettend veel sterkte voor j en de familie en twee weken terug nog met sportdorp met elkaar op getrokken en bij vrijwilligerswerk met loop en biketochten ...helaas is het zeer zeer ernstig met j niet te bevatten zo,n sportman..maar onzinnige berichten staan er dus ook want uit zeer betrouwbare bron is er totaal geen paaltje daar en ten tweede waar maken sommige zich druk over waar wij fietsen?en het mag daar wel en dan nog denk aan de patient die er slecht aan toe is..respect voor m voor haar hulp en het meegaan naar rotterdam en de hulpverlening...m je bent een toppertje..jij ook sterkte meid
Leendert van de Ven (30-1-2015 om 10:04)
We zijn er allemaal stil van Jan.... Zo liepen we afgelopen zondag nog met een deel van de González groep door het mooie trailgebied op Schouwen en dan nu dit.... Hopelijk gaat het snel beter met je. Veel sterkte voor de familie. @Pietertje: Ongepast om hier te oordelen, je weet niet wat er precies is gebeurd....
Cookie-instellingen beheren