Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Asbest gedumpt Philipsdam Bruinisse

Toegevoegd: 12-02-2015, 08.53 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op Schouwen-Duiveland heeft iemand deze week zakken met asbest gedumpt. Dat meldt de politie.

De zakken, twintig in totaal, werden maandagavond gevonden op de Parallelweg bij de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland. De locatie is afgezet geweest maar de asbest is inmiddels opgeruimd.

De politie zoekt mensen die meer weten over de dumping. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wesley (12-2-2015 om 13:30)
@Rick. Het is niet goed te praten wat hij/zij gedaan heeft, maar het hele asbest verhaal is wel een beetje overdreven.. De mensen die vroeger asbest gespoten hadden, 8uur per dag en 5 dagen per week onbeschermd werkten hebben nu, kans, op een ziekte. Van die paar dakplaatjes die een particulier verwijderd gebeurt er niets. Enige waar ik aan denk is dat er weer maanmannetjes komen die dure pingels vragen voor het saneren... waar wij voor moeten betalen!
Rick (12-2-2015 om 09:35)
Waarschijnlijk en vooral hopelijk krijgt deze aso zelf later de aandoening asbestose! Ik hoop dat hij/zij de zakken gevuld heeft en goed aangestampt zonder mondkap....Als hij/zij later naar lucht ligt te snakken kan hij er nog eens aan terugdenken!
Cookie-instellingen beheren