Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Auto rijdt tegen gaskast Kerkwerve

Toegevoegd: 13-03-2015, 12.54 uur - Update: 13-03-2015, 14.39 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - In Kerkwerve is vanmiddag een auto tegen een kast van de nutsvoorziening gereden. De hulpdiensten zijn uitgerukt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.40 uur bij de kruising van de Zwaardweg met de Taaijersweg. Volgens de politie kwamen op de kruising door nog onbekende oorzaak twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de klap reed één van de auto's tegen de kast van een gasinstallatie.

Er werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Twee ambulances, een brandweerploeg, een rapid responder en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Energiebedrijf Delta is ook in kennis gesteld. De komst van de helikopter kon al snel weer worden gecancelled.

Delta heeft de lekkage inmiddels verholpen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren