Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Auto volledig uitgebrand in natuurgebied bij Arnemuiden

Toegevoegd: 21-04-2006, 09.37 uur
Door: Roland de Jong & Rene Proos [HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - De stadsgewestelijke brandweer is donderdagavond-laat uitgerukt voor een autobrand op de Muidenweg in Arnemuiden.

De uitruk was in eerste instantie onder prioriteit twee maar tijdens het aanrijden is men overgegaan op prioriteit één. Ter plaatse bleek de auto inmiddels volledig te zijn uitgebrand. De brandweer heeft alleen nog wat nageblust. De brandweer is ter plaatse gebleven tot ook de politie ter plaatse was.

De auto stond vermoedelijk al lange tijd in brand. De alarmcentrale had al een uur voor de alarmering naar Arnemuiden een melding gekregen dat er een brand werd gezien bij het Veerse Meer. De exacte locatie was echter onduidelijk en omdat niet helemaal zeker was of het om een serieuze melding ging is eerst een zoektocht gestart voordat er een tankautospuit werd gealarmeerd.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren