Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Man dood na val door dak Kerkwerve

Toegevoegd: 27-03-2015, 11.37 uur - Update: 27-03-2015, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - In Kerkwerve is vrijdag aan het einde van de ochtend iemand om het leven gekomen toen deze door een dak viel. Dat heeft de politie bevestigd.

Het incident gebeurde rond 11.20 uur bij een pand aan de Zwaardweg. Volgens de politie viel het slachtoffer, een 58-jarige man, door nog onbekende oorzaak door het dak van een schuur. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie gaat onderzoeken of de man door de val om het leven is gekomen of dat hij bijvoorbeeld eerst onwel werd.

Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De ambulancedienst kon echter niets meer voor het slachtoffer doen. De recherche gaat samen met een arts van de GGD-onderzoek doen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren