Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer diverse meldingen stormschade

Toegevoegd: 31-03-2015, 07.41 uur - Update: 31-03-2015, 12.13 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Sinds vannacht hebben de Zeeuwse hulpdiensten weer diverse meldingen binnengekregen van stormschade. Zondag kwamen ook al diverse meldingen binnen.

De eerste melding kwam vannacht even voor 04.00 uur vanuit de Torenstraat in Serooskerke op Walcheren. Een uur later was het raak bij de Boomdijk in Nieuw- en Sint Joosland. Later is de brandweer ook nog ingezet bij de kruising Hertenweg - Havenweg in Nieuwdorp, het kruispunt Pauls Potterlaan - Jacob van Ruijsdaellaan in Vlissingen en de Kotterstraat in Tholen.

Rond 08.35 uur kwam nog een melding binnen vanuit de Sint Adriaanstraat in Goes. De brandweer van Sint Maartensdijk is omstreeks 10.50 uur ingezet bij de kruising van de Schakelweg met de Gorishoeksedijk in Scherpenisse. Later werd de brandweer nog ingezet in de Cort van der Lindenstraat in Goes en bij de Quistkotsedijk in Kwadendamme.

Voor Zeeland geldt nog de gehele dag waarschuwingscode geel van het KNMI: gevaarlijk weer. Volgens het weerbureau moeten we rekening houden met zware windstoten tot 100 kilometer per uur. Vlak aan zee kunnen zelfs windstoten worden gehaald tot 110 kilometer per uur. Ook woensdag geldt nog een waarschuwing. Tot 12.00 uur moet dan met een soortgelijke situatie rekening worden gehouden.
 
Zie ook:
Onze weerspagina
Diverse meldingen stormschade Zeeland (29-03-2015)
Deel gevel stort in, garagebox verwoest (29-03-2015)
Waarschuwing voor zware windstoten (28-03-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (31-3-2015 om 18:49)
De storm die behoorlijke omvang had een ieder bekend zowel afgelopen nacht als vandaag de veel ellende had kunnen veroorzaken zijn afgelopen nacht erg mee gevallen naar aanleiding code geel had een ieder zijn eigen kunnen voor bereiden
Cookie-instellingen beheren