Weerbericht:
Periodn met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Wielrenner zwaargewond in Wemeldinge

Toegevoegd: 16-04-2015, 17.04 uur - Update: 16-04-2015, 20.05 uur
Door: Rolf de Feijter

WEMELDINGE - In Wemeldinge is vanmiddag een wielrenner ten val gekomen. Hij raakte hierbij zwaar gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.20 uur op de Promenade vlak bij de kruising met de Nieuwendijk. Direct was sprake van een ernstige situatie. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Op de Nieuwendijk liepen enkele voetgangers. De wielrenner, een 71-jarige man uit Goes, kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met één van de voetgangers. Beiden kwamen ten val maar de wielrenner kwam zeer ongelukkig op het asfalt terecht.

Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Volgens de politie ligt hij in coma. De voetganger liep voor zover bekend geen verwondingen op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (17-4-2015 om 12:12)
Alle betrokkenen veel sterkte en 'n spoedig herstel toegewenst.
Fietser (17-4-2015 om 11:16)
Iedereen veel sterkte en herstel toegewenst.