Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Gewonden bij ongeluk A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 19-04-2015, 01.26 uur - Update: 19-04-2015, 11.58 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Bij een ongeval tussen twee personenauto's op de A58 zijn zaterdagavond twee mannen gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 23.50 uur op de rijbaan richting Goes vlak voor de afslag Heinkenszand. Twee personenauto's kwamen met elkaar in botsing. Eén auto kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hierin zat een 41-jarige man ui Ruchpen. De andere auto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht. De bestuurder van deze auto, een 45-jarige man uit 's-Gravenpolder. Beiden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie vermoedde dat de man uit 's Gravenpolder alcohol had genuttigd. Daarom nam een GGD-arts in het ziekenhuis een bloedproef af. Het resultaat van dit onderzoek wordt over ongeveer twee weken verwacht. De man uit 's Gravenpolder verliet na de medische behandeling het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft de man uit Rucphen ook het ziekenhuis verlaten.

Ten tijde van het ongeluk en het daarop volgende politieonderzoekwerd de A58 afgesloten vanaf Arnemuiden. Het verkeer werd omgeleid via Lewedorp. Rond 03.15 uur was de weg weer open. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De politie is op zoek naar mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren of de auto's voor het ongeluk hebben zien rijden. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.

Eerder op de avond vond op de A58 ook al een ongeluk plaats. Dit gebeurde tussen Goes en 's-Gravenpolder. Vermoedelijk raakte bij dit ongeval niemand gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (19-4-2015 om 11:57)
als er alcohol in het spel is door de veroorzaker van dit ongeval vind ik hem dus een crimineel zo gemakkelijk is dat en voor goed rijbewijs intrekken bij zulk soort want ze doen het toch de volgende keer weer.....lach me ergens krom want de verzekering keert lekker niets uit bij zulke ;lui.....wel vind ik het erg voor een ander onschuldig slachtoffer want die komen er meestal erger uit dan de dader...mijn kleinzoon heeft vreselijk geluk gehad want die reed daar net toen het gebeurde....die heeft een engeltje op zijn schouder gehad want dat erge ongeluk met de miist heeft hij ook meegemaakt vorig jaar....
loes (19-4-2015 om 09:16)
ik geen specialist, maar ik vind dat de ongelukjes toenemen, maar ik vind dat er op de A58 weinig geduld is voor andere weggebruikers, het bumberkleven als het niet hard genoeg gaat naar iemand ze zin,(waar ben je dan meebezig) dan voegen ze je vlak voor je snufferd in, en dan hebben we nog niet over die o zo belangrijke telefoon. En dan zijn er mensen die de schuld op de weg schuiven.
Cookie-instellingen beheren