Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Traumahelikopter ingezet in Vlissingen

Toegevoegd: 27-04-2015, 22.30 uur - Update: 28-04-2015, 14.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vanavond ingezet voor een incident in een woning in Vlissingen.

Rond 20.30 uur werden een ambulance, een rapid responder en enkele politie eenheden met spoed naar de Irislaan gestuurd. Even later werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Ter plaatse werd volgens de politie een vrouw gewond aangetroffen onderaan een trap. Volgens een woordvoerder is de vrouw vermoedelijk van de trap gevallen.

De traumahelikopter landde op het Baskensburgplein. Het personeel van de helikopter werd met een politieauto naar de Irislaan gebracht. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht en de arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) is meegereden. De helikopter is naar het ziekenhuis gevlogen om daar de arts op te halen. Volgens de politie had de vrouw onder meer een hoofdwond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren