Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Zwaargewonde bij bedrijf Middelburg

Toegevoegd: 29-04-2015, 12.32 uur - Update: 29-04-2015, 14.23 uur
Door: Roland de Jong en Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Bij een bedrijf op industrieterrein Arnestein in Middelburg is woensdag aan het begin van de middag een 44-jarige man uit Dirksland gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde bij een bedrijf aan de Kleverskerkseweg. Door onbekende oorzaak kreeg de man rond 12.00 uur een rolcontainer tegen zijn hoofd die was losgeschoten van een laadklep. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plaatse.

Rond 12.30 uur werd het slachtoffer met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie raakte hij gewond aan zijn hoofd/gezicht. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld en zal het incident onderzoeken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren