Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Meisje gewond bij aanrijding op de Margrette in Axel

Toegevoegd: 28-04-2006, 19.25 uur
Door:

AXEL - Donderdagavond rond 18.30 uur is op de Margrette in Axel een 16-jarig meisje uit Terneuzen gewond geraakt.

Het meisje reed op haar fiets over de fietsstrook naast de N685. In een bocht kwam er vanuit de richting van Spui een auto aanrijden die linksaf sloeg in het weggetje waar zij juist uit kwam rijden. De auto raakte de fiets waardoor het meisje ten val kwam en met haar gezicht op de straat terechtkwam.

 De bestuurder of bestuurster van de auto is direct na het ongeval weggereden. Korte tijd later naderde opnieuw een auto, waarvan de bestuurder het meisje hulp heeft geboden.

De politie is op zoek naar degene die achter het stuur zat van de auto die betrokken was bij de aanrijding maar tevens naar de man die het meisje hulp heeft geboden. Zij worden verzocht kontakt op te nemen via 0900-8844.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren